Conferentie Wegwijs in welbevinden op 14 oktober 

geplaatst in: Geen categorie | 0

Hoe versterk je het welbevinden van leerlingen en het schoolteam op een manier die echt werkt? Hierover organiseert het Nationaal Programma Onderwijs op 14 oktober 2024 in ‘s-Hertogenbosch de conferentie Wegwijs in welbevinden voor het funderend onderwijs. We nodigen je hier graag voor uit! Je kunt je nu voor de conferentie aanmelden.

Wanneer leerlingen zich veilig voelen en een bepaalde mate van welbevinden ervaren, kunnen ze komen tot leren, zelfontplooiing en talentontwikkeling. Andersom geldt ook: goed onderwijs bevordert het welbevinden van leerlingen. De coronacrisis had hierop een grote impact. Vanuit het Nationaal Programma Onderwijs is daarom stevig ingezet op beide aspecten.

Het helpt leerlingen als hun leerkrachten ook goed voor zichzelf en hun collega’s zorgen. Maar hoe doe je dat in je dagelijkse werk, als de werkdruk hoog is? Hoe maak je een weloverwogen keuze uit alle aanbod? En bovenal: hoe werk je aan welbevinden op een schoolbrede en samenhangende manier die ook echt werkt?

Programma van de conferentie