WMS-Congres 2024 De Kracht van Medezeggenschap

geplaatst in: Geen categorie | 0

Het jaarlijkse WMS-congres is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap in het funderend onderwijs. Of je nu ouder, leerling, onderwijspersoneel, schoolleider of bestuurslid bent, dit congres biedt jou de kans om je kennis te verdiepen, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemden. Dit jaar opent Nouchka Fontijn, voormalig Nederlands top bokser, het congres.

Datum: Woensdag 6 november 2024
Locatie: NBS Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Waarom deelnemen?
In een tijd waarin de stem van leerlingen, ouders en personeel steeds belangrijker wordt, speelt de (G)MR een cruciale rol in het waarborgen van een gezond, inclusief en toekomstgericht onderwijs. Dit congres biedt je de handvatten en inzichten die nodig zijn om die rol met nog meer impact te vervullen. We hebben een gevarieerd programma samengesteld met verdiepende en verbredende workshops, geschikt voor zowel beginners als ervaren leden.

Inschrijven voor het congres
Registreer je eenvoudig online via buro Bombarie, het congresbureau voor het WMS-congres. Op dit moment hoef je nog geen keuze te maken uit de workshops. Vanaf 9 oktober ontvang je een link naar de WMS-app waarin je je voorkeuren kunt doorgeven.

Inschrijven

Bekijk alvast het volledige aanbod

Onderwijsorganisaties die workshops, rondetafelgesprekken en presentaties verzorgen:
AOb, CNV-academie, FvOv, LAKS, Onderwijsgeschillen, Ouders & Onderwijs, PO-Raad, Het Regenboogloket, Nederlands Centrum Onderwijs en Jeugdzorg, Onderwijsconsulenten, School en Veiligheid, Verus, VOO, VO-raad, VOS/ABB, en VTOI-NVTK. Zij zorgen voor een gevarieerd aanbod dat goed aansluit bij de actuele ontwikkelingen en het thema van de dag: “Kracht van medezeggenschap”.
Lees meer

Kosten:

  • € 100,- bij inschrijving voor 1 oktober
  • Vanaf 1 oktober € 115,-
  • Scholieren (MR-leden) mogen gratis mee met hun leerkracht of bestuurder!