fvov_logo

 

40.000 mensen zetten #investeerinonderwijs kracht bij op het Malieveld

16-03-2019

Een supergroot dank je wel aan de vele stakers! Samen hebben we ons afgelopen vrijdag duidelijk laten zien en horen op het Malieveld in Den Haag, op steenworpafstand van de Hoftoren (= het ministerie van OCW) en van de Tweede … Lees verder Het bericht 40.000 mensen zetten #investeerinonderwijs kracht bij op het Malieveld verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

PensioenPost CMHF is weer verschenen

14-03-2019

De nieuwste PensioenPost bevat de volgende items. Lees per item of open meteen de hele PensioenPost! Landelijke manifestatie op 18 maart op Malieveld voor goed pensioen; Save the Date 20 mei pensioendag*; Hoeveel pensioen bouw ik op? ABP vordert te … Lees verder Het bericht PensioenPost CMHF is weer verschenen verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

#GoedPensioen voor iedereen: actiedag 18 maart in Den Haag

14-03-2019

De CMHF en VCP doen op 18 maart mee aan de landelijke manifestatie voor een goed pensioen. Samen met de vakcentrales en onder andere de veiligheidssectoren zijn de VCP en CMHF maandag aanwezig op het Malieveld in Den Haag. Onze … Lees verder Het bericht #GoedPensioen voor iedereen: actiedag 18 maart in Den Haag verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Lees hier de laatste tips en info! Tot vrijdag in Den Haag!

13-03-2019

Vrijdag wordt het gezellig druk op het Malieveld, met een serieuze boodschap voor het kabinet. Investeer in onderwijs! Het lerarentekort ontregelt scholen in po, vo en mbo. De werkdruk loopt overal op, ook in hogescholen en op universiteiten. Dat weten … Lees verder Het bericht Lees hier de laatste tips en info! Tot vrijdag in Den Haag! verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Voor leden: FvOv/ABP-informatieavonden ‘Zo zit dat met uw pensioen!’

12-03-2019

De FvOv vindt het belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden zijn met uw ABP-pensioen. Daarom organiseren wij binnenkort weer informatiebijeenkomsten rondom het ABP-pensioen. U bent als lid van een van de FvOv-verenigingen van harte welkom bij een van de … Lees verder Het bericht Voor leden: FvOv/ABP-informatieavonden ‘Zo zit dat met uw pensioen!’ verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.