fvov_logo

 

De uitkomsten van de derde ontwikkelsessie staan online, geef uw feedback!

19-10-2018

Tijdens de derde ontwikkelsessie (3-5 oktober) hebben de ontwikkelteams van Curriculum.nu verder gewerkt aan de ‘grote opdrachten’ per leergebied. Dit heeft ieder team gedaan op basis van de ontvangen feedback. Daarnaast hebben alle teams samen gezorgd voor samenhang en eenduidigheid … Lees verder Het bericht De uitkomsten van de derde ontwikkelsessie staan online, geef uw feedback! verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Tijd organiseren in het voortgezet onderwijs

09-10-2018

Als leraar in het voortgezet onderwijs hebt u tijd nodig om uw onderwijs te ontwikkelen en voor professionalisering. Scholen bepalen zelf hoe zij die tijd organiseren en invullen. In deze brochure Ruimte in regels in het voortgezet onderwijs van het … Lees verder Het bericht Tijd organiseren in het voortgezet onderwijs verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Voor leden: FvOv/ABP-informatieavonden ‘Zo zit dat met uw pensioen!’

09-10-2018

De FvOv vindt het belangrijk dat u weet wat de mogelijkheden zijn met uw ABP-pensioen. Daarom organiseren wij binnenkort weer informatiebijeenkomsten rondom het ABP-pensioen. U bent als lid van een van de FvOv-verenigingen van harte welkom bij een van de … Lees verder Het bericht Voor leden: FvOv/ABP-informatieavonden ‘Zo zit dat met uw pensioen!’ verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Lerarenfuncties primair onderwijs gelijkwaardig aan voortgezet onderwijs

08-10-2018

De lerarenfuncties in het primair onderwijs zijn gelijkwaardig aan de functies in het voortgezet onderwijs. Dat blijkt uit de waardering van actuele functiebeschrijvingen voor het primair onderwijs met een genormeerd functiewaarderingssysteem. Deze uitkomst ondersteunt de claim van de sociale partners … Lees verder Het bericht Lerarenfuncties primair onderwijs gelijkwaardig aan voortgezet onderwijs verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Het LAKS & What the VAK?!

04-10-2018

Het LAKS organiseert op 8 november 2018 het congres ‘What the VAK?!’ over de ontwikkelingen binnen curriculum.nu, een middag waarop scholieren, docenten en vakexperts met elkaar in gesprek kunnen over de ontwikkelfases en negen thema’s binnen het onderwijs.  Jullie vakinhoud … Lees verder Het bericht Het LAKS & What the VAK?! verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.