fvov_logo

 

Fundamentele vragen over examens en toetsing in het voortgezet onderwijs

24-05-2019

Hoe toekomstbestendig is het examen? Er zijn goede argumenten voor het handhaven van het huidige examen. Tegelijkertijd dringen critici aan op aanpassingen. In een nieuwe literatuurstudie gaan vijf onderzoekers in op de argumenten voor en tegen het huidige examen. Het … Lees verder Het bericht Fundamentele vragen over examens en toetsing in het voortgezet onderwijs verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

19 juni: Webinar: ‘Is jouw school klaar voor de toekomst!?’

24-05-2019

Wil jij in samenwerking met jouw omgeving het onderwijs anders inrichten en meer weten over hoe je dat het beste aanpakt? Zoek je inspirerende voorbeelden waarin leraren hun passie voor het onderwijs helemaal in kwijt kunnen? En leven er vragen … Lees verder Het bericht 19 juni: Webinar: ‘Is jouw school klaar voor de toekomst!?’ verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Overzicht landelijke pensioenacties dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei

24-05-2019

Komende dinsdag en woensdag komen opnieuw tienduizenden mensen verspreid over het hele land in actie voor een goed pensioen. In dit overzicht alle belangrijke tijden, locaties en contactpersonen Oorspronkelijk hadden de vakbonden FNV, CNV en VCP één nieuwe landelijke pensioenactiedag … Lees verder Het bericht Overzicht landelijke pensioenacties dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

VCP komt met afgewogen pensioencontract

23-05-2019

Een helder pensioencontract waarbij alle deelnemers weten waar ze aan toe zijn. Dat is de kern van het pensioenvoorstel, dat is opgesteld door de Vakcentrale voor Professionals (VCP, waar de FvOv deel van uitmaakt). Dit is een afgewogen pensioencontract dat … Lees verder Het bericht VCP komt met afgewogen pensioencontract verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Acties pensioenen op 29 mei

20-05-2019

De bonden VCP (hier zijn de verenigingen van de FvOv bij aangesloten), CNV en FNV voeren op 29 mei in heel Nederland actie voor een goed pensioen. Kun jij op die dag aanwezig bij één van de vier actiebijeenkomsten in … Lees verder Het bericht Acties pensioenen op 29 mei verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.