fvov_logo

 

Alsnog een onderhandelaarsakkoord over een nieuwe cao-po!

12-12-2019

Op 11 december hebben de bonden FvOv, AOb, CNV Onderwijs en AVS een onderhandelaarsakkoord met de PO-Raad bereikt over een nieuwe cao. Dankzij een geslaagde bemiddelingspoging van Mariëtte Hamer zijn werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers erin geslaagd voor het einde van dit … Lees verder Het bericht Alsnog een onderhandelaarsakkoord over een nieuwe cao-po! verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Reactie FvOv op de Kamerbrief Curriculum.nu

12-12-2019

Op 9 december jl. heeft minister Slob de Kabinetsreactie over de opbrengsten van Curriculum.nu aan de Tweede Kamer gestuurd. Deze kabinetsreactie geeft het standpunt van het Kabinet weer ten aanzien van de ingebrachte bouwstenen van de leergebieden en blikt vooruit … Lees verder Het bericht Reactie FvOv op de Kamerbrief Curriculum.nu verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

De FvOv-verenigingen roepen hun leden op tot staking op 30 en 31 januari!

05-12-2019

De FvOv-verenigingen hebben vorige week hun leden gepeild over het al of niet aansluiten bij de  aangekondigde onderwijsstaking op 30 en 31 januari 2020. De uitkomst is bekend, ja we zullen aansluiten bij de staking op 30 en 31 januari. … Lees verder Het bericht De FvOv-verenigingen roepen hun leden op tot staking op 30 en 31 januari! verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Ledenpeilingen FvOv

26-11-2019

We hebben de laatste tijd vaak een beroep op de leden van de verenigingen gedaan door te vragen of men een ledenpeiling wil invullen. Deze ledenpeilingen volgden elkaar snel op. Op dit moment loopt er een peiling over de actiebereidheid onder … Lees verder Het bericht Ledenpeilingen FvOv verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Oproep VU Amsterdam tot deelname onderzoek werkdrukverlaging

26-11-2019

Om de werkdruk in het primair onderwijs aan te pakken hebben het kabinet, de bonden en de PO-Raad het werkdrukakkoord afgesloten, dat uitgaat van een nieuw concept waarin niet de schoolbesturen, maar de schoolteams de financiële middelen tot hun beschikking krijgen om de … Lees verder Het bericht Oproep VU Amsterdam tot deelname onderzoek werkdrukverlaging verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.