fvov_logo

 

FvOv: Ga door met de ontwikkeling van bouwstenen bovenbouw

10-10-2019

Vandaag, 10 oktober, worden de opbrengsten van de ontwikkelteams overhandigd aan de ministers van onderwijs. Het gaat hier om de Grote Opdrachten en Bouwstenen voor het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. De FvOv wil allereerst haar waardering … Lees verder Het bericht FvOv: Ga door met de ontwikkeling van bouwstenen bovenbouw verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Uitnodiging VCP-symposium 7 november 2019

09-10-2019

Op 7 november houdt de VCP haar jaarlijkse symposium. Het thema is Leven lang ontwikkelen: loopbaanontwikkeling en carrièreperspectief. Leven lang ontwikkelen heeft grote relevantie voor de professional. Het wordt steeds belangrijker dat professionals en werknemers zich blijven ontwikkelen en daarbij … Lees verder Het bericht Uitnodiging VCP-symposium 7 november 2019 verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

PensioenPost CMHF

07-10-2019

Op 13 november zal de CMHF pensioenmiddag plaatsvinden in Den Haag. Hoewel we nog bezig zijn met de organisatie kunnen we nu al melden weer een aantrekkelijk programma te kunnen bieden. Er komen twee wetenschappers om informatie te geven. Prof. … Lees verder Het bericht PensioenPost CMHF verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

Haal LOF naar jouw regio

30-09-2019

Wil je een ontmoetingsplaats als LOF festival dichter bij huis halen? Of ben je nieuwsgierig naar de LOF-aanpak om het onderwijs op jouw school te verbeteren? Vraag dan een regiolab aan! Tijdens een regiolab staat het uitwisselen van kennis en … Lees verder Het bericht Haal LOF naar jouw regio verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.

De positie van de GMR bij passend onderwijs

30-09-2019

De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) speelt een nadrukkelijke rol bij het beleid van het schoolbestuur rond passend onderwijs. De nieuwe handreiking ‘De positie van de GMR bij passend onderwijs’ is bedoeld om GMR-leden handvatten te bieden voor het bespreken en het … Lees verder Het bericht De positie van de GMR bij passend onderwijs verscheen eerst op Federatie van Onderwijsvakorganisaties.