Aanmelden voor een MR-cursus bij de FvOv/NVOP is nu mogelijk!

13-10-2017

MR-cursussen FvOv: over MR-basis / financiën / professioneel statuut. De FvOv, waar NVOP bij is aangesloten, organiseert in het dit cursusjaar een aantal MR-cursussen voor de leden van de bij de FvOv aangesloten verenigingen. Deze cursussen vinden plaats in Zeist. Je kunt je daar als NVOP-lid voor inschrijven op via dit aanmeldingsformulier. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging en uiterlijk een week van tevoren sturen we de adresgegevens.

Lees meer »

Schrijf je in voor herziening onderwijscurriculum

18-09-2017

Vanaf vandaag kunnen leraren, schoolleiders en scholen zich inschrijven voor Curriculum.nu. Meer dan 130 leraren en zo’n 20 schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs (po en vo) krijgen de kans om te werken aan de herziening van het curriculum. Voor 9 vakgebieden buigen zij zich, in zogenoemde ontwikkelteams, over de vraag wat leerlingen moeten leren om uit te groeien tot volwassenen die hun steentje bijdragen aan de samenleving, economisch zelfstandig zijn én met zelfvertrouwen in het leven staan. Inschrijven kan tot 13 oktober via www.curriculum.nu.

Lees meer »

Voor een eerlijk salaris en minder werkdruk!

16-09-2017

# PO Code Rood! De Onderwijsbonden FvOv/NVOP, FNV Overheid, CNV Onderwijs roepen hun leden werkzaam in het PO op voor een staking op 5 oktober! Deze staking wordt georganiseerd vanuit het PO-Front, waaraan ook POinactie, AVS en de PO-Raad deelnemen. We zetten de benodigde informatie op een rij:

Lees meer »

Heb jij een idee voor beter onderwijs?

31-08-2017

Voor het nieuwe schooljaar is er voor het primair onderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs weer LOF-subsidie beschikbaar. Heb jij een goed idee voor beter onderwijs en wil je deelnemen aan het groeiende netwerk van vernieuwende leraren van het LerarenOntwikkelFonds?

Lees meer »

Sollicitanten gezocht: vacatures bij de Onderwijscoöperatie

24-08-2017

De Onderwijscoöperatie zoekt kandidaten voor: 

      • Ambassadeur Onderwijscoöperatie; 

Kijk voor de functieomschrijvingen op de site van de Onderwijscoöperatie.

Heb je interesse in één van bovenstaande functies, je bent (of wordt) lid van de NVOP? Ga dan naar het sollicitatieformulier op de website van de Onderwijscoöperatie, vul het in en verzend het!

Lees meer »

P’oen van de CMHF

16-12-2016

logo cmhfDe CMHF komt op voor uw pensioenbelangen. Daar zijn we druk mee, want de toekomst van het pensioenstelsel staat volop ter discussie. Waar gaat die discussie over en hoe staan wij daar als CMHF in? Lees het in het vrolijkste pensioen-magazine van Nederland: P’oen!

Actuele cao-teksten

21-07-2016

fvov_logoHier vind je de nieuwe cao-teksten 2016-2017 voor het po, vo, mbo en hbo.

 

Survivalgids voor leerlingen in de MR

28-04-2016

laksHet MR-handboek is een product van het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) en is een naslagwerk voor leerlingen die zich actief (willen) bezighouden met medezeggenschap. Ook handig voor onderwijspersoneel!

Lees meer »

NVOP-collectiviteitskorting: premie berekenen bij OHRA

01-03-2016

Wilt u, net als uw NVOP-collega’s, profiteren van de voordelen bij OHRA? Lees meer. Bereken hier direct uw premie.

Nieuwsberichten voor NVOP-leden

28-02-2016

Op deze plek vind je actuele berichten vinden die interessant zijn voor jou als lid van de NVOP.
Bijvoorbeeld over:

  • informatiebijeenkomsten over cao-onderhandelaarsakkoorden;
  • cao-ledenraadplegingen;
  • het jaarlijkse contributiekortingsformulier;
  • pensioeninformatie bijeenkomsten;
  • oproepen voor werkzaamheden bij de Onderwijscoöperatie;
  • ledenwerfacties.